I brist på annat

image16


GTA IV släpps till Xbox 360 och Playstation 3 den 29 april. Dessvärre har jag ingen av dessa maskiner, men efter allt krångel med min nuvarande dator har jag verkligen lust att sälja den och köpa någon av dom, i princip bara för att kunna kunna springa runt i Liberty City och vara allmänt cool en gång för alla.

Spelar för tillfället Liberty City Stories till PS2, men kan inte påstå att det är något överdrivet stort nöje. Kontrollen och grafiken är inte avsevärt sämre än i t.ex. San Andreas trots att det är en PSP-konvertering, men det känns rätt fattigt på mångra andra sätt. Staden är liten, bilarna slöa och radioutbudet fattigt. Annat är små detaljer som gör stor skillnad. Som det faktum att man efter bara ett par uppdrag har en svart kostym i garderoben, vilket förstör halva poängen med spelet. Herregud, jag spelade San Andreas i ett 50-tal timmar för att kunna skaffa en.

Så TV-spelandet är lite på utelistan för tillfället. Istället har jag sett hela TV-serien The Office för tredje gången, min High Chaparall-box med kommentatorspår och lite Curb Your Enthusiasm.

En hel del spelande har blivit av också. Spenderade några dagar under lovet på Zinderska och spelade in musik, och efter det har ett band som känns riktigt bra tagit form. Gör självklart reklam här så fort vi har något att erbjuda på internet!

Den senaste resan gick till Uppsala, i fredags, för fest i Stenhagen (/röset?) och eventuellt en favorit i repris från nyår. Håkan Hellström vid köksbordet, ständigt fotograferande Media-tjejer och sjukt skumma grannar. Samma gamla visa, alltid lika roligt.

Imorrn åker jag på skidsemester till Idre med familj och syskonfamiljer till på söndag. Kan bli riktigt trevligt med tanke på att jag varken åkt skidor eller snowboard på hela vintern. Helt och hållet av den enkla anledningen att det har varit uselt jävla väder sen december. Men just nu känns inte den nästan obehagligt milda vintern som något större problem. Hoppas istället att man snart kan åka lite skateboard och spela in en en film eller två.

En ny säsong av 100 höjdare börjar nästa måndag, vilket känns riktigt upplyftande. Filip och Fredriks serier (med vissa undantag/Boston Tea Party) tillsammans med tidigare nämda The Office är trots allt det enda som verkligen håller.

Till sist; lite vårstämning. Soundtracket definerar verkligen ordet skönt.

http://www.youtube.com/watch?v=qKh_ca4VJYo


RSS 2.0