Återkomst

Ser fortfarande ut som Le Chiffre (den onda killen i den senaste bondfilmen Casino Royale med ett konstant blödande vänsteröga) men känner mig i helt ok skick, så efter den första skoldagen tänkte jag vara jävligt ambitiös och skriva ett inlägg här också!

Veckan har väl varit rätt bra på nåt sätt; de första dagarna kunde jag pga mitt tillstånd i princip inte göra nånting, så jag intog fåtöljen och spelade (för mig iaf) extrema mängder tv-spel för att döda tiden. Lyckades riktigt bra, snittade nog sex timmar om dagen när jag jobbade som bäst. Men på söndagen var det roliga slut. Hade en hel del skolarbete att göra som jag på nåt sätt lyckades komma igång med också. Började b.l.a. läsa en bok till svenskan med en intetsägande, för att inte säga helt  totalusel början; en ingående beskrivning av nån sorts utomhuskorridor där allt är brunt och luktar gammal päls. Trevligt!

Är det nåt jag är riktigt, riktigt bra på, så är det att tappa bort saker. Det har gått så långt att jag har helt bytt taktik i mitt tidigare (iofs inte särskilt aktiva) letande efter borttappade saker; jag struntar helt i det, tills sakerna kommer tillbaka av sig själva på nåt sätt. Det fungerar inte överdrivet bra, men man slipper mycket frustration. För även om man inte tror det, kan man vara utan den mesta skiten man har ända upp till flera år. Den senare tidens bravader båstår i borttappandet av min fjärde övningskörningsskylt och försvinnandet av överföringssladden till min digitalkamera. Riktigt jävla jävligt är att på kameran finns bilderna från den sista (och längsta) kvällen i Madrid. Bilderna kommer upp på bilddagboken så fort jag hittar sladden. Eller sladden kommer till mig..

Såg en intervju med Mel Gibson häromdagen, och kan bara konstatera att han inte verkar vara någon jättetrevlig kille. Under rubriken "Världens sexigaste katolik" satt han och förespråkade barnmisshandel och oskyddat sex (med ett stort flin jämförde han det med rysk roulette), hela tiden med en psykopatisk uppsyn. Han har gjort två av dom bästa filmerna någonsin: Braveheart och Apocalypto och jag gjorde ju t.o.m ett (asdåligt) bildspel om honom på datakunskapen i ettan! Vad håller han på med? Fan vad jag blir besviken...

Nu ska jag slipa lite på kunskaperna inför morgondagens prov i svenska och historia. Eller spela GTA =) Tja!

Överlevde operationen!

?verlevde operationen =)

Angel Falls, Venezuela - 980 meter

Angel Falls, Venezuela - 980 meter

Ett riktigt hett erbjudande från Arlanda flygplats!

Helt otroligt! (Hittade ett hett erbjudande p? flygplatsen)

Bra film

Skulle egentligen hängt med och sett Spider Man 3 på bio igår, men stannade hemma och laddade hem och såg Farväl Falkenberg istället. Nog för att "Kirsten Dunst ser bra ut" (citat Torbjörn Cervin), men jag tror jag gjorde ett smart drag...

Ibland är det skönt att se filmer som inte handlar om lyckliga amerikaner med osannolikt händelserika liv. Filmer som inte handlar om framgång och motgång, kärlek och hat, våld och sex. För egentligen är livet bara ett enda dagdriveri, och det är väl ungefär vad Farväl Falkenberg handlar om. En snygg, äkta och väldigt bra film..

Apropå dagdriveri tog jag faktiskt en tur med moppen idag i hopp om att få uppleva nån sorts nostalgitripp, men det var mest småkallt och obekvämt (sög rätt hårt med andra ord). Bra att körkortet inte är allt för avlägset..

Framåt är det mer repande i skolan inför sceniska projektet och på lördag ska jag jobba. Hoppas på att få ta fram grillen också kanske!


Madrid

En av dom bästa veckorna någonsin!

Känns som man gjort en hel del, men egentligen ingenting; vaknat åtta på morgonen, gått runt bakfull på nåt museum i några timmar, ätit en billig hamburgare, sovit 4-5 timmar, ätit ännu en billig hamburgare, köpt billig alkohol, förfestat på vandrarhemmet, tagit tunnelbanan till nåt bra uteställe och sedan haft kul till runt 5 på natten. Härligt!

Självklart finns det mycket mer att säga, men jag låter det komma när det kommer! Kanske skriver jag nåt här, kanske berättar jag det för just dig, personligen =) Så länge får ni kolla in min bilddagbok! Vi ses


RSS 2.0