Back in the days / Best of Lunarstorm-bloggen

(bakvänd kronologi...typ!)

Onsdag 11 oktober 2006

"Bland veckans komiska händelser hittar vi bl.a. besöket på Rätt Pris när det nu var, där vi stötte på inte mindre än 6 (vad i helvete???) gamla/nuvarande lärare/rektorer/syokonsulenter! Vassast var Syo-Rolf som kom ut med ett sexpack Rodbaeck! (Insjöns fulaste fulöl för den som inte vet).

Helgen blev inte den mest lyckade, även om jag lyckades plankade in på gymnasiefesten i Leksand. Tyvärr var det sent och jag var iförd mjukisbyxor, så det blev ingen längre vistelse... På lördag var det Rättvik som gällde, och där började allt bra; fixade nummer till ett par helt ok tjejer och gick ner till Statoil och tog en korv. Men efter det gick det mesta nerför. Försökte planka in, men inte det. Försökte komma in hederligt, men inte det. Så totalt kan man säga att det var en riktigt jävla usel kväll... Härligt!"

Söndag 26 november 2006

"Inte nog med att man kom in på baren, man blev bjuden på två öl och träffade en boxare från Iran också! En riktig bra kväll, många ställen och mycket folk...

Tidigare ikväll råkade jag slå på Postkodmiljonären, och fick se en minst sagt allmänbildad deltagare: frågan för 5000 (tror jag) löd "Vilket av följande är en typ av biljard?"
Alternativen: Cricket, Enduro, Carambole eller Hästpolo. Inte för att jag vet vad carambole är, men med lite uteslutningsmetod kan man ju nästan räkna ut att hästar inte spelar biljard. Eller? Nej nej nej. Hon brände både 50/50 och Fråga publiken innan hon med stor tveksamhet svarade rätt. Innan hon kommit till första säkerhetsnivån 10 000 hade hon även bränt den tredje och sista livlinan och jag fick lust att klämma sönder något...

Alltså kan dom inte komma på nåt smartare system för att få fram vettigt folk i heta stolen?

Apropå TV har ju Prison Break totalt spårat ur, funderar allvarligt på att sluta titta på det även om det känns tungt...

HEJDÅ!!!!! ;P"

Lördag 4 mars 2006


"Förfest hos Isak sen improvisations-fylle-gospel nere vid ett stängt statoil...
En alltför kort stund hos kalle, ingen favorit i repris med vattenpipan tyvärr, sedan hem pga skjuts... Nu gäller det att hitta på någon fyndig fyllesyssla så inte fem sofiero gått i ankdammen... puss"

Torsdag 29 december 2005

"Har länge hävdat att kungahuset ska skrotas, men kom underfund med följande häromkvällen: vad skulle då hända med årets i särklass roligaste tv-program; Året med kungahuset? Kungens allt mer förvirrade svammel och drottning Silvias allt större likhet med Michael Jackson bjuder på mer skratt än alla andra tv-program under året tillsammans. Hey Baberiba framstår som rena begravningsceremonin i jämförelse.

Det är helt enkelt inte värt att låta världens roligaste tv-program gå under bara för att slippa representeras av sveriges mest patetiska familj! Länge leve monarkin!"

Söndag 2 oktober 2005

"Alltså nu har det gått för långt... Jag upplever Cartmans dilemma; det är så jävla kul att jag inte kan skratta. Kanske svårt att förstå komiken utan att själv åkt igenom samhället där den enda affären fortfarande heter Domus (eller var det kanske i Älvdalen? Same shit different names..) och rostiga traktorer trängs med sunkiga pizzerior längs vägkanten, men så här ligger det till: fritidsgården i Särna heter.. håll i er nu...

Hålan."


Kommentarer
Postat av: Josefin

Vill jag lova! När får man se en återuppståndelse här?

2008-02-08 @ 23:25:25
URL: http://jjoosseeffiinn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0